Nieuws Kempen “Loopbaancoaching is booming business”

“Loopbaancoaching is booming business”

“Loopbaancoaching is booming business”

loopbaancoachingSinds een jaar is Greta Janssens uit Grobbendonk loopbaancoach en werkt ze onder de vleugels van The Future Alliance, een bureau voor headhunting, selectie en loopbaancoaching. “Loopbaancoaching is op dit moment een booming business”, zegt ze.

“Loopbanen worden steeds turbulenter: herstructureringen, de dreiging van een nakend ontslag, burn-out enz. Velen vragen zich af of het afgelegde pad klopt, of ze misschien een carrièreswitch moeten overwegen om meer professioneel geluk te vinden”, aldus Greta Janssens. Een coach kan je hierbij helpen. “Loopbaancoaching zorgt ervoor dat je zelf keuzes kan maken en de richting van je loopbaan kan sturen. Het geeft je inzicht in je passies en je talenten, in dat wat je écht graag doet.”

Loopbaancheques
De vraag naar loopbaancoaching is sterk gestegen sinds de VDAB anderhalf jaar geleden de loopbaancheque in het leven riep. “Iedereen, zowel zelfstandigen als werknemers, kan voor loopbaancheques ter waarde van 80 euro 8 uur begeleiding volgen”, aldus Janssens, die zelf een gecertificeerde coach is.”Via oefeningen bieden we mensen inzichten in zichzelf en hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt.”

Donderdag 29 januari van 19.30 tot 21 uur organiseert ze een infoavond over loopbaancoaching bij haar thuis in Grobbendonk. Meer informatie vind je op www.thefuturealliance.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer