Nieuws Kempen LoopLife Polymers failliet, 12 mensen verliezen hun job

LoopLife Polymers failliet, 12 mensen verliezen hun job

LoopLife Polymers failliet, 12 mensen verliezen hun job

Looplife PolymersDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen LoopLife Polymers bvba failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan Industriepark 32B5 in Hulshout en was actief in de recyclage van bioplastics. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Bij het faillissement verliezen 10 arbeiders en 2 bedienden hun job. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Corbiestraat 14 in Mol moet de horecagelegenheid die werd uitgebaat door Snap bvba, de deuren sluiten. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Eef Stessens.

V&G Concepts bvba, Gierlebaan 65 in Kasterlee, gooide de handdoek in de ring. Het bedrijf specialiseerde zich in de technische productie van evenementen. Curator: Jef Van Looy.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer