Nieuws Kempen LTF in Geel neemt intrek in nieuwbouw

LTF in Geel neemt intrek in nieuwbouw

LTF in Geel neemt intrek in nieuwbouw

ltf geelVanaf maandag 12 januari huist LTF in een volledig nieuw pand naast de bestaande garage aan de Antwerpseweg in Geel. De onafhankelijke verkoper van Mercedes en Porsche maakt van de gelegenheid gebruik om zijn stock uit te breiden naar 150 wagens, veelal exclusieve modellen.

LTF NV bestaat meer dan 35 jaar en werkte meer dan 20 jaar vanuit de huidige vestiging. Op het terrein ernaast werd de voorbije maanden een nieuwbouw opgetrokken. “De bouwgrond hadden we al enkele jaren en lag tot dusver ongebruikt”, vertelt zaakvoerder Leo Ooms. “Door de jaren heen zijn we sterk gegroeid en dat maakte een uitbreiding noodzakelijk.”

Luxe segment
LTF is een van de grootste onafhankelijke verdelers van Mercedes en Porsche in België. Het bedrijf concentreert zich op het luxe segment en heeft daarvoor klanten in heel België. “Tot dusver hadden we een tachtig-negentig wagens in stock. Vanaf de verhuizing gaan we naar de 150 auto’s die vanuit stock leverbaar zijn, zowel nieuw als tweedehands”, aldus Ooms. “Ons principe is: hier staat een auto, vanaf volgende week rij je ermee rond.”

De nieuwbouw is ontworpen door Sofie Ooms Architects (Interior & Exterior) uit Retie en uitgevoerd door Derdaele+ uit Lommel. De auto’s staan verspreid over twee verdiepingen en op het dak. Naast een showroom komen er ook kantoren en een werkplaats met al de nieuwste testapparatuur om aan Mercedes en Porsche te kunnen werken. Bij LTF werken 15 mensen. Naar aanleiding van de opening gelden de komende weken speciale condities.

De huidige garage wordt afgebroken en er komt een nieuw winkelcentrum in de plaats, Yellow Park. Dat zou tegen juni de deuren moeten openen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer