Nieuws Kempen Ludieke wedstrijd stuurt je op virtueel huisbezoek

Ludieke wedstrijd stuurt je op virtueel huisbezoek

Ludieke wedstrijd stuurt je op virtueel huisbezoek

Nu onze bubbel weer wat groter mag en we met vrienden en familie gezellig in onze tuin mogen vertoeven, lanceert Hillewaere Vastgoed voor het tweede jaar op rij een Lucky Duck-wedstrijd . Hierbij moet je tijdens een virtueel 3D-huisbezoek op zoek gaan naar badeendjes en kan je een zomerprijs winnen. “De winnaar krijg een heus tuinfeest cadeau, met alles erop en eraan, en bovendien helemaal coronaproof”, klinkt het.

“Dankzij de succesvolle vaccinatiecampagne winnen we met mondjesmaat onze vrijheid terug. En geen betere manier om verloren tijd met familie en vrienden in te halen dan met een gezellig tuinfeest”, klinkt het bij Hillewaere Vastgoed. Daarom pakt de makelaar opnieuw uit met deze ludieke wedstrijd waarmee je een tuinfeest kan winnen.

“Nu de buitenbubbel weer wat groter kan en je al eens gezellig kan samenkomen met vrienden, familie en buren, lijkt het ons wel fijn om huizenjagers te verwennen. En dat volledig coronaproof georganiseerd, dankzij onze samenwerking met Five Productions”, zegt Roel Druyts, ceo van Hillewaere Groep.

Om de campagne  extra in de kijker te zetten, staat ‘Lucky Duck’, de levensgrote knalgele Hillewaere badeend, voor het tweede jaar op rij te pronken aan het hoofdkantoor van Hillewaere Vastgoed aan de Parklaan in Turnhout. Maar ook de andere kantoren in provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg krijgen, net zoals vorig jaar, een leuk uithangbord in thema.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer