Nieuws Kempen Made in Limburg gaat live

Made in Limburg gaat live

Made in Limburg gaat live

MIL liveNa 2x Made in Kempen Live en 1x Made in Antwerpen Live komt nu ook Made in Limburg tot leven. Op dinsdag 26 april kan je luisteren naar inspirerende ondernemersverhalen en genieten van lekker eten en drinken. Gastlocatie is Watt 17 in Heusden-Zolder, alleszins makkelijk bereikbaar vanuit de Kempen.

Multi-ondernemer Gert Cielen bijt de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. De internationale gast is Davy Kestens, die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Vooraleer hij zijn succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de ‘digital age’ toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het over een andere boeg. Zij doet haar beslissing om te investeren in bricks ten tijde van clicks uit de doeken.

Voor de eerste keer samen op het podium: Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (VKW) en Bart Lodewyckx (Unizo) gaan de confrontatie aan tijdens een debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan een reeks vragen, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.

De rest van de avond vul je in met netwerking en interessante businesscontacten. Het walking dinner is geïnspireerd op de Limburgse keuken.

Bijkomende informatie en inschrijven via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer