Nieuws Kempen Maes nv levert en maakt hydraulische onderdelen

Maes nv levert en maakt hydraulische onderdelen

Maes nv levert en maakt hydraulische onderdelen

Maes nv staat in de Kempen bekend als de speciaalzaak in technische onderdelen voor de industrie en land- en tuinbouw. Dankzij hun gespecialiseerde toestellen en ruime stock, kan Maes nv heel snel hydraulische slangen en koppelingen herstellen en zelfs op maat maken. Daarnaast zorgt de intense samenwerking met KRAMP ervoor dat gespecialiseerde onderdelen de volgende dag al geleverd kunnen worden.

Hydraulische componenten zijn de levensader van productiebedrijven. Is er een defect, dan valt de hele productie stil en loopt de financiële schade en werkachterstand snel op. Maes nv is gespecialiseerd in hydraulische componenten en kan het euvel snel herstellen dankzij een uitgebreid gamma aan reserveonderdelen.

“Dankzij onze kennis en ervaring maar ook onze gespecialiseerde machines kunnen wij hydraulische onderdelen heel snel op maat maken en bezorgen”, vertellen zaakvoerders Jeroen en Christof Maes. “Deze onderdelen worden à la minute gemaakt en geleverd.”

Intense samenwerking met KRAMP

Daarnaast werkt Maes nv samen met KRAMP waar bedrijven via de online shop specifieke onderdelen kunnen bestellen. Wordt de bestelling voor 18.30 uur geplaatst, dan kan dat onderdeel de volgende dag al bezorgd worden. “Dankzij onze samenwerking met KRAMP en onze ruime stock, kunnen wij bedrijven heel snel verder helpen waardoor hun productie niet in het gedrang komt bij een defect.”

Naast het leveren van hydraulische onderdelen, is Maes nv ook gespecialiseerd in onderhoud waarbij het altijd kijkt naar het economische en ecologische aspect.

“In onze ateliers kunnen wij allerhande testen uitvoeren om het probleem van een defect te achterhalen. Stel een heftruck werkt niet meer, dan gaan wij doelgericht op zoek naar het probleem in plaats van nieuwe onderdelen op te sturen naar de klant in de hoop dat het daarmee opgelost zal zijn”, klinkt het. “Vaak gaat dit om erg dure onderdelen en dus willen wij eerst het probleem in kaart brengen om nadien met de klant een oplossing te zoeken. Hierbij houden we altijd rekening met het financiële aspect: is het nuttig om een onderdeel te vervangen of dringt de aankoop van een nieuw toestel zich op?”

Naast de sterke focus op hydrauliek, beschikt Maes nv ook over een gamma van starters, riemen en alternatoren. “Wij focussen ons op loonwerkbedrijven en de productie-industrie in de Kempen. Op die manier kunnen wij onze klanten steeds verzekeren van een snelle bezorging.”

Maes is uitgegroeid tot een vaste waarde voor reiniging, automotive, vakhandel, machinery en verhuur, en ondersteunt de Kempense ondernemer met de beste tools en machines.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.