Marketingbureau ADD-Design onthult baanbrekende NFT-collectie

ADD-Design, een toonaangevend marketingbureau dat gespecialiseerd is in digitale marketing en innovatieve strategieën, kondigt de lancering aan van een exclusieve NFT-collectie ter ondersteuning van de Belgische kunstenaar Luk Vermeerbergen. Deze nieuwe samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal in de evolutie van digitale kunst en NFT's in de Belgische kunstscene.

Luk Vermeerbergen staat bekend om zijn grensverleggende kunstwerken die zowel nationaal als internationaal veel aandacht hebben getrokken. Zijn kunstwerken zijn doordrenkt met creativiteit en innovatie, en hij heeft een diepgaande passie voor het verkennen van digitale kunstvormen en het verkennen van nieuwe manieren om zijn creatieve visie te delen.

De NFT-collectie, gecreëerd in samenwerking met ADD-Design, omvat een reeks unieke digitale kunstwerken van Luk Vermeerbergen. Deze NFT's worden uitgegeven op een blockchain-platform en zullen kunstliefhebbers en verzamelaars in staat stellen om deze unieke stukken te bezitten en te verhandelen.

"We zijn verheugd om samen te werken met Luk Vermeerbergen en om de mogelijkheden van NFT's in de kunstwereld verder te verkennen," aldus Didier Rooms, CEO van ADD-Design. "Dit project weerspiegelt onze toewijding om innovatieve marketingstrategieën te ontwikkelen en kunstenaars te ondersteunen bij het verkennen van nieuwe wegen om hun creatieve visie te delen."