Nieuws Kempen “Meer bedrijven zien belang van goede beelden”

“Meer bedrijven zien belang van goede beelden”

Foto Van Gorp verzorgt ook afdrukken op alle formaten.

“Meer bedrijven zien belang van goede beelden”

ARENDONK – Net als voor vele lokale ondernemers was 2020 geen topjaar voor Foto Van Gorp. Hun winkel moest tijdelijk de deuren sluiten, feesten en fotoreportages werden afgelast. Maar de twee Kempense fotografen bleven niet bij de pakken zitten en zetten vol in op bedrijfsfotografie.

Fotografen Ingrid en Jan, broer en zus notabene, zijn de derde generatie die de fotozaak in Arendonk uitbaten. “De fotozaak is meer dan 50 jaar geleden opgestart”, vertelt Ingrid. “In principe hebben we ons altijd toegespitst op particulieren, maar door corona vielen de communies en de huwelijken in het water. Zelfs bij reportages met pasgeboren baby’s mocht er maar 1 van de 2 ouders bij zijn.”

Foto Van Gorp zette extra in op bedrijfsfotografie. “Een portret van medewerkers – individueel dan wel – of van gebouwen kunnen wel. Onze naam is gelukkig gekend hier in Arendonk en omstreken, en we hebben een trouw klantenbestand. Verschillende bedrijven uit de omgeving namen de tijd voor goede foto’s voor hun website of sociale media.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.