Nieuws Kempen MeetingKempen heeft cadeautjes klaarliggen voor secretaressen

MeetingKempen heeft cadeautjes klaarliggen voor secretaressen

MeetingKempen heeft cadeautjes klaarliggen voor secretaressen

IMG_0307-2Ter gelegenheid van Secretaressedag op donderdag 21 april houdt MeetingKempen een grote actie naar deze voor hen belangrijke doelgroep. Wie zich inschrijft op de nieuwsbrief maakt kans op een grote prijzenpot. “Het is de eerste keer dat we een dergelijke actie ondernemen”, zegt Susy Van Baelen van MeetingKempen.

MeetingKempen verenigt een 70-tal leden die actief zijn in zakelijk toerisme. Sinds Kathleen Goovaerts van hotel Roosendaelhof in Geel eind vorig jaar voorzitter werd, waait er een nieuwe wind door de organisatie. Om zich nog meer op de kaart te zetten richt de organisatie zich nu tot de secretaressen.

“Het zijn vooral zij die ons in eerste instantie contacteren”, weet Susy Van Baelen. “Ze hebben dan bijvoorbeeld de vraag gekregen om een meetinglocatie te zoeken voor X-aantal personen of om een bepaald soort activiteit te organiseren. Zij zijn dus heel belangrijk voor ons.”

Door zich in te schrijven op de nieuwsbrief maken de dames (en heren) kans op een prijs bij een van de partners van MeetingKempen: een filmvoorstelling bij Utopolis in Turnhout, een overnachting bij Sunparks en Corbie Hotel in Mol of in een Corsendonk Hotel, een etentje in De Vesten in Laakdal, enz. “We mikken vooral op secretaressen uit Vlaanderen en Zuid-Nederland”, aldus nog Van Baelen. “Om hen te bereiken schakelen we vooral onze social media in.”

De gelukkigen worden op 21 april ’s avonds bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer