Nieuws Kempen Melis Events breidt uit met springkastelen

Melis Events breidt uit met springkastelen

Melis Events breidt uit met springkastelen

melis eventsMelis Events uit Dessel, vooral bekend als cateraar op grote events, breidt zijn activiteiten uit en begeeft zich op de markt van de springkastelen. Onder de naam De Spingprins presenteert het bedrijf zes types springkastelen en een reuzestormbaan.

Dirk Melis: “Melis Events evolueert steeds meer naar een groep van bedrijfsactiviteiten die nauw met elkaar verbonden zijn. Tot op vandaag stuurden we klanten voor een springkasteel altijd door naar collega’s. Maar klanten zijn steeds meer op zoek naar voordelige allround formules: alles bestellen bij één bedrijf. De mama’s en papa’s hebben steeds minder tijd om feestjes te organiseren en met 10 verschillende leveranciers te onderhandelen, zeker in een markt waar de prijsverschillen steeds kleiner worden. Als bedrijf willen we daarom onze klanten de optie bieden om voortaan ook hun springkasteel bij ons te bestellen.”

Regionale ambities
De Springprins zal zich voornamelijk concentreren op Dessel, Retie, Balen, Mol, Turnhout, Geel en Kasterlee. Dirk Melis: “Een springkasteel huren blijft een lokaal gebeuren. Je kan ze bij ons komen afhalen en brengen, zo kan je transportkosten uitsparen.”

Naast catering is Melis Events ook actief als tentenverhuurder en verhuurder van tafels, stoelen, bestek en ander eventmateriaal. Stilaan groeit het bedrijf ook naar een groothandel waarbij het andere ondernemers wil laten profiteren van de goede prijzen die het bedrijf kan onderhandelen bij bijvoorbeeld snackproducenten. Het Desselse bedrijf heeft een 20-tal vaste medewerkers, maar dat aantal kan ter gelegenheid van events fors oplopen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer