Nieuws Kempen Melis Events geeft 9.000 Audi-personeelsleden en hun familie te eten

Melis Events geeft 9.000 Audi-personeelsleden en hun familie te eten

Melis Events geeft 9.000 Audi-personeelsleden en hun familie te eten

melis eventsMelis Events uit Dessel heeft zopas de catering verzorgd tijdens de Audi Family Day in Brussel. Op het event waren 9.000 bezoekers – werknemers van Audi en hun familie – die allemaal te eten moesten krijgen. Met een 60-tal medewerkers leidde het Kempense bedrijf het project in goede banen. De aanwezigen konden langs gaan bij een 20-tal eetstands en Melis Events zorgde ook voor de dranken.

“We kregen rechtstreeks de vraag van iemand bij Audi om onze kandidatuur te stellen, naast hun vaste cateraar en het organisatiebureau”, legt Dirk Melis uit. “We zijn supertrots dat ze voor ons hebben gekozen. Als bedrijf doen we vaker grote projecten, maar het blijft een mijlpaal wanneer multinationals vertrouwen hebben in je en durven kiezen voor kwaliteit. Als Kempens familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming in de Benelux en dat voelt goed. Dat hebben we ook te danken aan de onafgebroken inzet van al onze medewerkers en zakelijke partners.”

Geweer van schouder
Melis Events staat in de eerste plaats bekend als festivalcateraar, maar verlegt deels het geweer van schouder. “We willen de komende jaren meer de kaart trekken van de bedrijfsevenementen”, zegt Dirk Melis. “Voor festivals moet je bieden en staan de marges onder druk. Daar tegenover staat dat je bij bedrijfsevents je 200% moet inzetten voor je klant.” Zopas kregen de Desselaars de bevestiging dat ze ook de catering mogen verzorgen op een personeelsevent van ZNA-ziekenhuizen in Antwerpen waarop 3 tot 4.000 mensen worden verwacht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer