Nieuws Kempen Mermans Beton blijft geloven in de pompmixer

Mermans Beton blijft geloven in de pompmixer

Mermans Beton blijft geloven in de pompmixer

mermans betonMermans Beton uit Arendonk heeft zopas een nieuwe pompmixer in gebruik genomen. Die vervangt de vorige, die na 12 jaar dienst dringend aan vervanging toe was. Veel betoncentrales zijn gestopt met de pompmixer, wat betekent dat er vaak twee voertuigen naar de werf moeten: een betonmixer en een pompwagen. “Wij blijven geloven in de combinatie”, zegt Jef Van Baelen van Mermans Beton.

“De betonmixer heeft een giek van 24 meter. We gaan ermee naar alle werven, maar in het bijzonder naar particulieren en kleine werven. Dat is voor de klant dikwijls beter dan wanneer hij twee wagens moet laten komen”, legt Van Baelen uit. “De reden waarom concullega’s de combinatie afzweren, is omdat die minder beton kan meenemen dan een gewone mixer om niet te zwaar te wegen.”

14 voertuigen
Mermans Beton is actief in een groot deel van de Antwerpse Kempen en een stuk in Nederland. Voor de Nederlandse markt beschikt het over een Komo-erkenning, wat vergelijkbaar is met het Benor-label in België. Het bedrijf heeft 13 betonmixers en 1 pompmixer ter beschikking en er werken 21 mensen.

Dit jaar bestaat Mermans Beton NV precies 25 jaar. De betoncentrale zelf staat er sinds 1969 en werd vroeger uitgebaat door de vennootschap Gebroeders Mermans uit Dessel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer