Nieuws Kempen Met bloggen kan je wel degelijk geld verdienen

Met bloggen kan je wel degelijk geld verdienen

Met bloggen kan je wel degelijk geld verdienen

BloggingBusiness-1Donderdag 12 maart neemt Blogging Business zijn intrek in de Warande in Turnhout. Drie succesvolle bloggers, die van bloggen hun beroep konden maken, doen er hun verhaal. De avond is een leermoment voor beginnende bloggers en een ontmoetingsplek voor ervaren.

Blogging Business is een productie van Gitzwart, een agentschap dat zich specialiseert in het aansluiten van creatieve met commerciële processen en het faciliteren van samenwerkingen in de creatieve economie.

Voorheen waren er al gelijkaardige initiatieven in Antwerpen en Genk. Tijdens de editie in Turnhout krijg je een lading zakelijke kennis rond bloggen en ligt de focus op storytelling. Aan het woord komen de bloggers van Coffeeklatch, Thursday Dinners/Kitchenet en A Polaroid Story. Ze vertellen stuk voor stuk hun eigen verhaal aan de hand van een eigen gemaakt format en belichten de technische en zakelijke kant van bloggen.

Lokale partners voor deze bijeenkomt zijn cultuurcentrum de Warande en SPK. Inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer