Nieuws Kempen Met ‘MBA Highlights’ laat Voka ondernemers bijleren van de beste CEO’s

Met ‘MBA Highlights’ laat Voka ondernemers bijleren van de beste CEO’s

Met ‘MBA Highlights’ laat Voka ondernemers bijleren van de beste CEO’s

MECHELEN – “Met de allereerste editie van MBA Highlights halen we een internationale topopleiding naar Mechelen en Kempen. Bovendien kunnen ondernemers hun eigen ideeën en werkwijzen aftoetsen bij internationale toppers als Stef Heylen en Ronnie Leten”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen.

De Voka-Kamer in Mechelen en Kempen werkt voor deze opleiding samen met Solvay Brussels School of Economics & Management. De opleiding start op 4 februari volgend jaar.

Voor wie is de opleiding?

“MBA Highlights is er voor (toekomstige) CEO’s, ondernemers en managers met minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol of managementfunctie. En vooral: voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien”, zegt Tom Laveren. “We sturen ze even terug naar school. Een school voor topmanagers, leiders en misschien wel toekomstige captains of industry, die straks aan het roer staan bedrijven in onze regio.”

Waarom deze opleiding?

“Voor een opleiding van dit niveau moet je vaak naar het buitenland. Wij halen de internationale kennis naar onze regio. We helpen onze ondernemers om inzichten te krijgen. Welke kennis en competenties heb je bijvoorbeeld nodig om succesvol te zijn? En te blijven. Welke strategie past het best bij je als ondernemer? Hoe laat je je medewerkers nog beter presteren? Of hoe word je de beste versie van jezelf?”, zegt Hanne Van Laer, manager team Levenslang Leren bij Voka – KvK Mechelen-Kempen. “Als je dit traject volgt, staan er professoren voor je neus die zelf ondernemer zijn. Ze kunnen je wijzen op de ‘ups’ en waarschuwen voor de ‘downs’ van het ondernemen. Solvay Business School zorgt voor de expertsprekers, Voka voor de praktijkkennis. Een panel van topmanagers van wereldniveau staat ter beschikking voor vragen.”

Op 26 november is er in het kantoor van VOKA Geel een infosessie van 17.30u tot 19.00u.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.