Nieuws Kempen Meubelzaak Prima-Lux viert 65ste verjaardag in stijl

Meubelzaak Prima-Lux viert 65ste verjaardag in stijl

Meubelzaak Prima-Lux viert 65ste verjaardag in stijl

HERENTALS – Meubelwinkel Prima-Lux viert op 11 november zijn 65ste verjaardag. Voor de gelegenheid kunnen klanten genieten van een hapje en een drankje én biedt het familiebedrijf een workshop totebags maken aan. In de toonzaal zullen verschillende pop-up kraampjes verschijnen van lokale verkopers hun creaties te koop aanbieden.   

Al 65 jaar runt de familie Embrechts de meubelzaak Prima-Lux op de Geelseweg in Herentals. Met zaakvoerster Ellen Embrechts en haar man Filip Stuyck is het familiebedrijf aan haar 3de generatie toe. Om hun 65ste verjaardag te vieren, organiseert Prima-Lux op 11 november een groot feest.

Onder deskundige leiding van Ann Geukens kunnen aanwezigen een workshop Schoonletteren op een draagtas volgen terwijl ze genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast wordt de toonzaal omgebouwd tot een beurs voor allerlei pop-up kraampjes, waar lokale verkopers allerlei handgemaakte kledij en accessoires kunnen verkopen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer