Nieuws Kempen Middenstand viert vijf dagen braderij in Herenthout

Middenstand viert vijf dagen braderij in Herenthout

Middenstand viert vijf dagen braderij in Herenthout

HERENTHOUT – De Middenstandsvereniging van Herenthout organiseert vanaf vrijdagavond vijf dagen lang braderij. Wie doorheen het centrum van de gemeente wil rijden, moet de volgende dagen rekening houden met volledig of deels afgesloten straten.

“Vrijdag start de braderij rond 18u, tijdens de vier daaropvolgende dagen zijn de klanten welkom vanaf ’s middags. Ook op zondag”, weet Machteld Ledegen van de Middenstandsvereniging.

De handelaars doen er alles aan om van de jaarlijkse braderij opnieuw een feest te maken. Uiteraard zijn er kraampjes met interessante aanbiedingen maar er staan ook springkastelen. Er zijn kermisattracties, niet alleen in het dorpscentrum en in de cafés wordt gezorgd voor muziek”, weet Ledegen. “Kortom de volgende vijf dagen is Herenthout meer dan een bezoekje waard.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.