Nieuws Kempen Mike Celis vindt nieuwe uitdaging op de oceaan

Mike Celis vindt nieuwe uitdaging op de oceaan

Mike Celis vindt nieuwe uitdaging op de oceaan

Mike Celis heeft woord gehouden, toen hij begin dit jaar plaatsmaakte als ceo van CT Paramedics in Grobbendonk. Hij zei een project uit te werken waar hij zijn passie voor zeilen en ondernemerschap in kwijt kon.

 

Met Arruno Exploration – genoemd naar Celis’ kinderen Arne, Ruben en Noor – neemt hij je met een zeilboot mee op avontuur. “Mijn doel is om mensen samen te brengen in de wijdsheid van de oceaan. Mijn passagiers hebben de wil om te leren en te groeien op zakelijk en persoonlijk vlak.”

Op een zeilboot ben je overgeleverd aan de grillen van de natuur, en moet je vertrouwen op je medepassagiers. Er is geen betere manier om het dagdagelijkse los te laten dan op een zeilboot. “Er is geen connectie, en amper satellietverbinding. Het is de ideale manier om na te denken en te reflecteren.”

Het Arruno Exploration-idee ontstond toen Mike teams begeleidde tijdens offshore zeilwedstrijden en tochten op volle zee. Hij zag dat mensen in extreme omstandigheden heel sterk op elkaar zijn aangewezen: samen door een dal gaan, samen zwarte sneeuw zien, maar ook samen genieten, met een gezamenlijk doel voor ogen. “Het laat mensen tot het uiterste gaan. Zeilen op zee dwingt mensen om zich kwetsbaar op te stellen. Je wordt een klein onderdeel van een groot geheel, want de oceaan is de grootste wildernis op aarde. Zo’n tochten draaien echt rond verbinding, verrijking en ervaring”.

Arruno Exploration lanceert het eerste Grow-traject voor ambitieuze ondernemers: Your-Odyssey. “Het Grow-traject is een reis waar zeilen en groeien hand in hand gaan. Met dit traject focust Arruno Exploration zich op ambitieuze ondernemers of leidinggevenden. Zij worden begeleid door professionele coaches of trainers en verblijven voor een langere tijd op zee.”

Meer info: www.arruno-exploration.be

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer