Nieuws Kempen Modern Talking geeft Kempenaars iets om trots over te zijn

Modern Talking geeft Kempenaars iets om trots over te zijn

Modern Talking geeft Kempenaars iets om trots over te zijn

Modern talkingDacht u ook eerst aan een danceband uit de tachtiger jaren? Mis poes! Modern Talking is een initiatief van Mick Vanlimbergen van Imosnap.

„Ik speel al langer met de idee om een soort TedX conferentie op touw te zetten, maar dan met focus op de Kempen. De Kempen zijn tegen wil en dank al jaar en dag een onderschat en ondergewaardeerd stukje Vlaanderen. Met Modern Talking wil ik hierin verandering brengen. Met dit initiatief wil ik de Kempen op de kaart zetten als een gebied waar innovatie, vooruitgang en moderne technologie hoog in het vaandel gedragen worden door haar bedrijven en ondernemers. Ik wil de Kempense ondernemers en de Kempense studenten bewust maken van wat er allemaal gebeurt in onze regio. En dat is veel meer dan ze denken. Ik wil ze met Modern Talking iets geven wat de moeite is om over te praten. Ze moeten slimmer naar buiten gaan nadat ze Modern Talking hebben bijgewoond.”

Op donderdag 9 oktober vanaf 16 uur vindt in de 4Wings (Oevel) de allereerste Modern Talking plaats. Een soort conferentie dus met enkele topsprekers:

  • Omar Mohout, specialist in growth hacking: het budgetvriendelijk inzetten van social media om zoveel mogelijk impact te genereren en nieuwe klanten te vinden.
  • Kris Van Dijck, Kempens politiek boegbeeld en gepekeld en gemazeld in onderwijs.
  • Philippe Muyters, Minister van Innovatie
  • Byron Soulopoulos (Tesla Club Belgium). De meesten kennen wel de wagen, maar kennen ze ook het verhaal erachter?
  • Jef Staes (Red Monkey). Jef lanceert in primeur: The Competence Playlist, A new bridge between learning and working.
  • Toos Franken (Toos Franken Fashion): over het gevecht om te overleven als veelbelovend designer in de Kempen en de zoektocht naar partners.
  • Ellen Van Renterghem (Yoga Viapura): het hoe en waarom van yoga.
  • Cristi Barladeanu (Think NON) The road to v1.0, near shore development

Het tweede opzet van Modern Talking is de lancering van een co-workingspace in 4Wings. „Een soort hub, een ontmoetingsplek waar Kempense ondernemers en studenten elkaar kunnen ontmoeten, spreken en samenwerken. We onthullen meer details op 9 oktober.”

Alle informatie en inschrijven vindt u op deze website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer