Skilpod founders Jan Vrijs (links) en Filip Timmermans (rechts) — fotograaf Iso800

Modulaire bouwer Skilpod viert 10-jarig bestaan

Van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september viert modulaire bouwer Skilpod uit Geel een decennium aan innovatie met een groots feest voor fans, klanten, leveranciers en familie.

Dit feestelijk moment is voor Skilpod het ideale moment om iedereen te bedanken die bijgedragen heeft tot het succes van het bedrijf. “Zonder de juiste partners en medewerkers waren we hier nooit geraakt,” zegt Jan Vrijs, co-founder & bestuurder. “We optimaliseren tot de laatste schroef en dan heb je mensen nodig die actief mee denken en innoveren.”

Daarom vieren ze dit weekend met alle betrokken partijen: leveranciers en business partners op vrijdag, klanten en fans uit het grote publiek op zaterdag en medewerkers en hun familie op zondag. Het feest gaat door aan hun hoofdkantoor in Geel, langs het Albertkanaal.

De highlights van het weekend zijn 3 nieuwe kijkwoningen, waarvan 1 voor particuliere bouw en 2 appartementsmodules uit het nieuwe stapelbare aanbod van het bedrijf. Bezoekers kunnen live kijken hoe de modules gebouwd worden in het atelier en genieten van een hapje, een drankje en live entertainment.