Nieuws Kempen Mol biedt subsidie voor nieuwe ideeën van ondernemers

Mol biedt subsidie voor nieuwe ideeën van ondernemers

Mol biedt subsidie voor nieuwe ideeën van ondernemers

MOL – Het gemeentebestuur is op zoek naar nieuwe initiatieven en frisse ideeën die de lokale economie promoten. Wie broedt op een interessant plan kan via het digitaal loket een aanvraag indienen. Per initiatief krijg je tot 75 procent van de kosten terugbetaald, met een maximum van 5.000 euro.

Het gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt het op een goede mix van werkgelegenheid, toerisme en aantrekkelijkheid. Naast de eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur ook nieuwe initiatieven stimuleren. Daarom deze subsidie.

Maximum 5.000 euro

Private initiatieven of projecten krijgen dankzij de subsidie tot 75 procent van de kosten terugbetaald, met een maximum van 5.000 euro per initiatief. De ingediende initiatieven moeten sterk verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van de lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit plaatsvinden in Mol en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben.

Subsidie aanvragen?

Tot 15 februari 2020 mag je bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie (’t Getouw, gelijkvloers, Molenhoekstraat 2) of via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be > Promotie en bevordering lokale economie, aanvraag subsidie.

Ook het het subsidiereglement is na te lezen via www.ondernemeninmol.be.

Wie meer wil weten, kan terecht bij de dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.