Nieuws Kempen Mol geeft tot 5.000 euro subsidie voor promotie lokale economie

Mol geeft tot 5.000 euro subsidie voor promotie lokale economie

Mol geeft tot 5.000 euro subsidie voor promotie lokale economie

ondernemen in molHet gemeentebestuur van Mol is op zoek naar nieuwe initiatieven en frisse ideeën die de lokale economie promoten. Verenigingen of organisaties met een goed plan kunnen tot 5.000 euro subsidie krijgen.

Het Molse gemeentebestuur onderneemt op verschillende vlakken kernversterkende initiatieven. Met het project ‘Win een winkel’ zet het ondernemers aan om zich te komen vestigen in het centrum. De winnaar ontvangt een cheque van 25.000 euro om te investeren in een eigen handelsproject. Andere laureaten kunnen rekenen op extra coaching en ondersteuning.

Maar daar blijft het niet bij. Door het aanbieden van subsidies kunnen private initiatieven of projecten tot 75% van de kosten, met een maximum van 5.000 euro, terugbetaald krijgen. De initiatieven moeten imagoverbeterend zijn of promotie voeren voor de lokale economie. Voorwaarde is dat de activiteit plaatsvindt op Mols grondgebied en ze mag geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Het reglement staat te lezen op www.ondernemeninmol.be. De subsidieaanvraag moet gebeuren voor 15 februari.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer