Nieuws Kempen Mol valt in de prijzen bij de Transport & Logistic Awards. Renewi een van de grote winnaars.

Mol valt in de prijzen bij de Transport & Logistic Awards. Renewi een van de grote winnaars.

Mol valt in de prijzen bij de Transport & Logistic Awards. Renewi een van de grote winnaars.

MOL/MECHELEN – Tijdens de uitreiking van de Transport & Logistic Awards donderdagavond in Mechelen, heeft Renewi uit Mol de prijs gewonnen van Truck-Fleet Owner of the Year 2020. Gheys Transport, ook al uit Mol, werd tweede in de categorie van Logistics Project of the Year.

Renewi is een van de Europese leiders op het gebied van afvalinzameling en -recyclage. De onderneming exploiteert een van de grootste Belgische vrachtwagenvloten: een vloot verspreid over meer dan 40 locaties, wat het werk van de vlootmanager er niet eenvoudiger op maakt. Dataverzamelings- en beheertools staan daarom centraal in een organisatie die resulteert o.a. in een zeer proactieve benadering van voertuigonderhoud en een sterke focus op veiligheid.

Renewi kreeg een prijs in de categorie Truck Fleet Owner of the Year. Die beloont bedrijven, zowel privé als bij de overheid, die op een kwaliteitsvolle manier vrachtwagenvloten beheren voor hun activiteiten. Tweede in deze categorie werd Indaver Logistics uit Willebroek. Nummer drie was LDA Transports uit Libramont.

In de categorie Logistics Project of the Year greep Gheys Transport uit Mol net naast de hoofdprijs. Het moest Urbike uit Sint-Gillis laten voorgaan. De award voor Logistics Project beloont in een industrieel of commercieel bedrijf een project voor het beheer van de bevoorradingsketen (supply chain), dat bijzonder efficiënt is.

Voor de jaarlijkse Transport & Logistic Awards hadden dit jaar 38 Belgische transporteurs en logistiekers zich kandidaat gesteld. In totaal zijn er acht prijzen toegekend

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.