Nieuws Kempen Molse handelaars komen naar buiten op Shoppingfestival tijdens Weekend van de Klant

Molse handelaars komen naar buiten op Shoppingfestival tijdens Weekend van de Klant

Molse handelaars komen naar buiten op Shoppingfestival tijdens Weekend van de Klant

MOL – In Mol vindt zaterdag 1 en zondag 2 oktober voor het eerst een sfeervol Shoppingfestival plaats naar aanleiding van het Weekend van de Klant. Bijna vijftig handelaars komen naar buiten in een verkeersvrije winkelzone met veel muziek.

Tijdens het Weekend van de Klant op zaterdag 1 en zondag 2 oktober zijn de Statiestraat (na Boomgaardstraat), Voogdijstraat, Kloosterstraat, Lakenmakersstraat, Laar, Baron van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat en Edmond Van Hoofstraat omgevormd tot verkeersvrije winkelzone.

Ruim vijftig handelaars komen er naar buiten met gezellige kraampjes. Vele handelaars zorgen ook voor een leuke attentie voor hun klanten. De organisatie van het evenement is in handen van Unizo Mol, de handelaarsvereniging en het gemeentebestuur.

Verder wordt het Santo Tomásplein omgetoverd tot de ‘Unizo Animatiestraat’. Kom er draaien aan het prijzenrad en smullen van heerlijke smoutebollen, appels of peren en ijsjes. Tussen 13 en 18u geven maar liefst 25 lokale muziekbandjes het beste van zichzelf. Je vindt hun tentjes verspreid over zes locaties op het parcours.

Op zaterdag openen de handelaars hun deuren tussen 9.30 en 18u. Tijdens het Weekend van de Klant zijn de handelaars traditioneel open op zondag van 10 tot 18u. Het Centrum van Mol is verkeersvrij, maar het Rondplein blijft wel bereikbaar als parking via de Sint-Pieterstraat. Enkel op zondagvoormiddag is het Rondplein niet bereikbaar door de wekelijkse dierenmarkt.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.