Nieuws Kempen Molse Jan Van Gestel blij met partnerschap Flowtec en Stübbe

Molse Jan Van Gestel blij met partnerschap Flowtec en Stübbe

Molse Jan Van Gestel blij met partnerschap Flowtec en Stübbe

MOL/TESSENDERLO – Flowtec, verdeler van onder meer industriële pompsystemen, wordt de nieuwe exclusieve verdeler van Stübbe-pompen binnen de Benelux. Het bedrijf uit Tessenderlo heeft daarover een exclusief distributiecontract afgesloten met de Duitse fabrikant Stübbe. “Deze deal zal onze groei kunnen versnellen”, zegt de Molse Managing Director Jan Van Gestel.

Stübbe is in de wereld één van de leidende merken in het segment van industriële pompen, kleppen en instrumentatiesystemen in kunststof. “Hun oplossingen maken al enige tijd deel uit van ons aanbod. Dat zij ons nu aanduiden als hun exclusieve verdeler in België, Nederland en Luxemburg, bevestigt dat we een sterke vertrouwensband hebben opgebouwd”, aldus Jan Van Gestel.

Flowtec gelooft sterk in het nieuwe partnership. “Zo kunnen we nu hun X-Class-pompen aanbieden, één van de nieuwste ontwikkelingen voor ‘heavy duty’. We zijn blij dat we hiermee een nieuwe standaard in de markt kunnen zetten.” En Van Gestel ziet nog een voordeel: “Door de samenwerking met een grote, internationale speler, willen we interessante medewerkers sneller aan ons binden. Mensen die commercieel talent aan grote technische kennis kunnen koppelen, zijn erg zeldzaam, en dan speelt ‘een grote naam’ soms een doorslaggevende rol bij de keuze van werkgever.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.