Nieuws Kempen Molse start webshop magazijninrichting

Molse start webshop magazijninrichting

Hannelore van Magazijn and More

Molse start webshop magazijninrichting

In Mol startte Hannelore Hick een webshop voor een totale magazijninrichting, Magazijn and More. Door corona verloor ze haar baan als sales manager bij een grote magazijnspeler. Met een eigen webshop en persoonlijk klantenadvies wil ze haar kennis inzetten voor haar eigen bedrijf.

Hannore Hick speelde al even met het idee om in bijberoep een webshop te starten. Haar werk als sales manager leverde haar al pakken ervaring en contacten op in de wereld van magazijninrichting. Maar door omstandigheden waagde ze de sprong om volledig zelfstandige te worden.

Persoonlijk opmeten

“Bij aanvragen van klanten ga ik meestal ter plaatse kijken wat kan en wat er nodig is: is de vloer geschikt? Hoeveel kolommen kunnen we plaatsen? Daarna begint voor mij het teken- en rekenwerk.”  De rekken worden rechtstreeks van bij de fabrikant geleverd. Magazijn and More zorgt indien gewenst ook voor de montage. “Maar kleinere klanten nemen de installatie soms zelf in handen.”

In Antwerpse haven

Magazijn and More haalde al een grote order binnen in de Antwerpse haven, bij Noord Natie. In een magazijn van 300 m2 plaatste het jonge bedrijf legborgstellingen doorheen het magazijn. “Ik heb dit altijd graag gedaan. Het is wel een mannenwereld. Je moet je product door en door kennen, want anders val je door de mand.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Guy B. 2021-01-14 08:36:48

Proficiat Hannelore met het project bij Noord-Natie. Succes met de volgende ...

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.