Nieuws Kempen Moore gaat voor veerkracht

Moore gaat voor veerkracht

Moore gaat voor veerkracht

Voor de tweede keer organiseert Moore het online live event Business Talks waar drie bedrijven het zullen hebben over het thema ‘veerkracht’. Het familiebedrijf dat zich specialiseert in accounting en consulting in de ruimste betekenis van het woord, wil ondernemers inspireren door ervaringen te delen. “Mijn respect is eindeloos voor ondernemers die opstaan na een tegenslag”, aldus Peter Verschelden, chairman Moore Belgium.

Tijdens het live web-event ‘Business Talks’ wil Moore ondernemers, klanten en prospects aan de hand van drie getuigenissen informeren en motiveren om te blijven ondernemen. Welke tegenslag je ook te verwerken krijgt. Het thema is dit jaar dan ook ‘veerkracht’. Een eigenschap die chairman Peter Verschelden erg nauw aan het hart ligt.

“Waar je niet aan dood gaat, maakt je sterker, zei mijn moeder. En dat klopt, zowel op persoonlijk vlak als in jouw bedrijf. Maar het vraagt veel karakter en doorzettingsvermogen en dat maakt dat mijn bewondering voor ondernemers die de rug telkens weer rechten na een tegenslag, eindeloos is.”

Waarde creëren

Moore is een accounting- en consultingbedrijf in de breedste betekenis van het woord: naast accountancy en fiscaal advies verleent Moore ook advies op vlak van corporate finance, business consulting, data-analytics en vennootschapsrecht. Verder analyseert Moore cijfers, helpt het ondernemers met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en biedt het de service van advocatuur aan in geval van nood. “Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze medewerkers, onze aandeelhouders en de maatschappij vanuit onze 3 kernwaarden: ondernemen, innoveren en kennis delen.”

Hoewel Moore ondertussen meer dan 700 mensen in dienst heeft, houdt Peter de familiale waarden hoog in het vaandel. “Dat onderscheidt ons van andere consultancybedrijven. Wij zitten in het segment van kleinere familiale ondernemingen tot bedrijven in de midmarket. Onze consultants werken ook voor grote ondernemingen en multinationals. Zelf zijn we een mix tussen een familiebedrijf, een corporate bedrijf en een bedrijf met partnership-structuur waardoor we de taal van elke ondernemer spreken en begrijpen”, weet Peter.

Tijdens het online event met host Francesca Vanthielen, zullen ceo’s van Marmo, Striktly en Lumco vertellen hoe zij hun veerkracht gebruikten en welke lessen zij hieruit hebben getrokken. “Iedereen is welkom om zich aan te sluiten, te luisteren naar deze inspirerende verhalen en welke rol Moore hierin speelde. Het belooft een boeiend uur te worden en wij hopen vooral dat we heel wat mensen kunnen inspireren”, besluit Peter.

Moore Business Talks gaat door op 14 oktober om 17 uur. Via deze link kan u zich inschrijven.

Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van kleine, middelgrote en mid-market ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Thuisbatterijen zitten in de lift

Kempisch zonnepaneleninstallateur Belgian Solar heeft zijn duizendste thuisbatterij geplaatst. De adviseurs van Belgian Solar geven al jarenlang onafhankelijk en gratis advies… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.