Nieuws Kempen Move To Happiness lanceert eigen sportcollectie

Move To Happiness lanceert eigen sportcollectie

Move To Happiness lanceert eigen sportcollectie

NIJLEN – Healthclub Move To Happiness lanceert samen met de jonge ontwerpster Magalie Verberck een eigen sportcollectie. De lancering kadert in het streven van Move To Happiness om uit te groeien tot een volwaardig lifestyle- en gezondheidsmerk.

Kenneth van Daele en Valérie Fornoville, jonge ondernemers en stichters van Move To Happiness, startten hun eerste fitnessclub, Eco Gym, op als 22- en 28-jarige. Vier jaar later ondersteunen ze graag jong talent.

Kenneth en Valérie willen van Move To Happiness een lifestyle- en healthbrand maken. Om dat te realiseren, werken ze samen met verschillende partners om een eigen ecosysteem te creëren.

Een van de stappen in deze richting is de lancering van een eigen sportcollectie. Startend ontwerpster Magalie Verberck creëerde alle ontwerpen. Voor de productie van de kleding werkt Move To Happiness samen met een Belgisch bedrijf: Regis Style uit Sint-Gillis-Waas.

Innoveren

Kenneth Van Daele, stichter van Move To Happiness: “Ik hou van innoveren en nieuwe dingen opstarten. Ik vind het fantastisch dat ik mijn passie voor ondernemen en ervaringen kan delen met jonge, enthousiaste talenten zoals Magalie. Want ik weet hoe leuk en uitdagend ondernemen is. Met ondernemen en een gezonde portie durf kan je volgens mij van de wereld een mooiere plek maken.”

Magalie is erg dankbaar voor de kans die ze krijgt: “Ik ben ontzettend blij dat ik van Move To Happiness de kans heb gekregen om, meteen na mijn studie, aan zo’n leuk project te mogen werken. Het is steeds een droom van mij geweest om mensen in mijn creaties te zien lopen en dankzij Move To Happiness wordt dit nu werkelijkheid. Spannend!”

Op 16 november wordt het resultaat van deze samenwerking voorgesteld aan het grote publiek. Iedereen die benieuwd is naar de collectie is die dag vanaf 19u welkom bij Move To Happiness in Nijlen. Kenneth en Valérie bieden gratis hapjes en drank aan om extra te genieten tijdens de modeshow. Na de voorstelling kan alles gepast en besteld worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.