Nieuws Kempen Moved to Help van Rotary Turnhout in coronaproof jasje

Moved to Help van Rotary Turnhout in coronaproof jasje

Moved to Help van Rotary Turnhout in coronaproof jasje

Rotary Club Turnhout heeft uitzonderlijk, voorafgaand aan het jaarlijkse benefietevent ‘Moved to Help’, een cheque overhandigd aan twee goede doelen uit de regio. Op die manier wil de serviceclub haar bijdrage leveren in de strijd tegen kansarmoede in de Kempen. Moved to Help zal dit jaar in een Special RECONNECT Edition verlopen. Op 3 oktober wil Rotary Turnhout haar leden en partners opnieuw voorzichtig samenbrengen in de Kolonie van Merksplas.

 

Rotary Turnhout gaf een warme gift van elk 5.000 euro aan twee goede doelen. Vzw T’ ANtWOORD is een erkende vereniging waar mensen in armoede zelf het woord nemen, en elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen met activiteiten en materiaal. Vzw Sportpret laat kinderen in maatschappelijk kwetsbare situaties gratis deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Zo kunnen kinderen onder andere op woensdagnamiddag mee komen spelen.

Het benefietevenement Moved to Help zal dit jaar uit 2 delen bestaan: een online teambuilding met uitdagende virtuele opdrachten, en een fysieke finaleronde op zondag 3 oktober. Rotary Club Turnhout doet een warme oproep aan ondernemingen, serviceclubs en verenigingen uit de Kempen op sprong te worden van deze Special Reconnect Edition. Inschrijven kan tot 19 april 2021.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Bouw Axion 2.0 van start

Met de bouw van een nieuw sportcomplex aan zaal Axion komen er in Geel meer sportmogelijkheden voor verenigingen en individuele… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.