Nieuws Kempen Na zomerbar ook pop-upwinterbar in De Halle

Na zomerbar ook pop-upwinterbar in De Halle

Na zomerbar ook pop-upwinterbar in De Halle

GEEL – Na een positieve evaluatie van zomerbar La Buena Onda kiest de stad Geel voor de winterperiode opnieuw voor een pop-upbar als tijdelijke invulling van het voormalig cultuurcafé De Halle op de markt. Op vrijdag 8 november opent winterbar ’t Stadhuis van vzw Blijven plakken haar deuren.

In winterbar ’t Stadhuis, genoemd naar de voormalige functie als gemeentehuis, is de benedenverdieping omgetoverd tot een warme winterlounge met cosy corners. Er zullen ook verschillende thema-avonden en events georganiseerd worden in samenwerking met lokale cateraars en ondernemers, zoals een winterbrunch, een winterbarbecue, een wijnproeverij, enzovoort.

Bar Gul

Vzw Blijven plakken diende dit voorjaar al een voorstel in toen de stad op zoek was naar een tijdelijke invulling voor cultuurcafé De Halle. De vzw werkte toen een concept uit voor zowel een zomer- als winterbar. Blijven plakken eindigde op de tweede plaats, maar kreeg wel de kans om ervaring op te doen in een ander leegstand pand van de stad. Deze zomer baatte de vzw met succes de zomerbar Bar Gul uit in de oude meisjesschool op Sint-Dimpna.

Nu krijgt vzw Blijven plakken dus de kans om een winterbar te openen in De Halle. De winterbar opent op 8 november 2019 en zal open blijven tot ongeveer eind februari 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.