Nieuws Kempen Narviflex Group uit Geel neemt Nederlands bedrijf over

Narviflex Group uit Geel neemt Nederlands bedrijf over

Narviflex Group uit Geel neemt Nederlands bedrijf over

GEEL – De Narviflex Group, met hoofdzetel in Geel, heeft Esfo Transportbanden uit Enschede overgenomen. Esfo produceert metaalgaasbanden, een type transportband dat vooral in de voedingindustrie wordt gebruikt.

Narviflex produceert en verkoopt allerhande transportbanden, rubber, plastics, industriële coatings en aandrijfcomponenten. De metaalgaasbanden van Esfo zijn een mooie aanvulling op het gamma van de Geelse onderneming.

Metaalgaasbanden zijn gemaakt van roestvrijstalen staven en draden. Dat maakt hen geschikt voor processen in de voedingsindustrie, waar producten worden gebakken onder hoge temperatuur of verwerkt in diepvriestemperaturen.

Narviflex maakt onder andere transportbanden in rubber of in kunststof. De groep heeft diverse vestigingen. Naast de hoofdzetel in Geel zijn er ook vestigingen in Gent, Grâce-Hollogne, Alken, Venlo, Oss, Drachten, Uitgeest, Rilland en nu ook in Enschede.

Het personeel van Esfo blijft aan de slag in Enschede. Narviflex heeft een investeringsplan klaar voor de modernisering van de gebouwen en een uitbreiding van de productiecapaciteit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.