Nieuws Kempen Narviflex “heel tevreden” over digitale Openbedrijvendag

Narviflex “heel tevreden” over digitale Openbedrijvendag

Narviflex “heel tevreden” over digitale Openbedrijvendag

GEEL – De coronamaatregelen zorgden er voor dat het thema van Openbedrijvendag dit jaar, digitale transformatie, verder ging dan verwacht. Narviflex in Geel, gespecialiseerd in transportbanden, spreekt in ieder geval van een heel geslaagde deelname.

Organisator Voka kon geen feestelijke dertigste verjaardag vieren van de Openbedrijvendag, het grootste eendagsevenement van België. Ondernemingen werden wel aangemoedigd om digitaal te gaan met bijvoorbeeld livestreams of virtuele 360°-bezoeken, gecombineerd met filmpjes met meer uitleg. In de Kempen koos Narviflex in Geel voor die laatste optie.

“We hebben tot onze grote tevredenheid gemerkt dat veel mensen via de pagina van Voka doorklikten naar onze eigen website”, vertelt CEO Dirk Berden. “Daar waren mensen bij die gewoon nieuwsgierig waren en een kijkje wilden nemen, maar evengoed mensen waarmee we al jaren samenwerken. Voor ons was het dus een heel geslaagde deelname.”

Wie zaterdag 4 oktober geen tijd had om tijdens Openbedrijvendag zelf digitaal rond te kijken bij Narviflex hoeft niet te panikeren. “We kregen een pakket aangeboden van Voka met daarin onder meer de fotograaf, de drone en hosting voor 1 jaar. Natuurlijk is de beleving online anders. 3 jaar geleden hebben mee gedaan aan de fysieke editie, toen was de betrokkenheid van zowel klanten als personeel groter.”

Narviflex bestaat ondertussen meer dan 25 jaar. Het bedrijf heeft 140 medewerkers in de Benelux, waarvan het merendeel zorgt voor service bij de klanten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.