Nieuws Kempen Narviflex viert 20 jaar met eigen transportbanden

Narviflex viert 20 jaar met eigen transportbanden

Narviflex viert 20 jaar met eigen transportbanden

narviflex geelHet grootste transportbanden servicebedrijf van de Benelux, de NV Narviflex uit Geel, blaast deze week twintig kaarsjes uit. Tussen 1994 en nu groeide de onderneming van 7 werknemers naar een 90-tal. In zijn recentste boekjaar realiseerde het bedrijf een omzet van 18 miljoen. Zopas lanceerde Narviflex met RotaBelting zijn eigen merknaam voor transportbanden, die het onder licentie laat produceren.

Narviflex is in heel uiteenlopende sectoren actief. “Van de luchthaven in Brussel, een koekjesproducent tot en met de Waalse staalindustrie”, somt technisch-commercieel directeur Geert Helsen op. Geografisch bekeken gaat het over heel België, Zuid-Nederland en voor een deeltje de Franse markt. “We zijn actief in de vervangingsmarkt voor transportbanden. Het gebeurt dat een groot bedrijf bijvoorbeeld een installatie bestelt in Amerika, maar als er dan een defect is, komen wij ter plaatse. Snelheid is onze grootste kracht. In het begin waarborgden wij een 24-uurs service en waren daarin bij de pioniers. Nu zijn wij meestal binnen de twee uren ter plaatse.”

Het hoofdkantoor van Narviflex is gevestigd aan de Liesdonk in Geel. Verder beschikt het bedrijf over servicekantoren in Gent, Grâce-Hollogne en het Nederlandse Venlo.

Ook in plasticsector
In de voorbije jaren werden extra activiteiten opgestart zoals Narviplastx, een afdeling die gespecialiseerd is in industriële plastics. De komende periode focust het bedrijf zich op de merknaam RotaBelting, die het recent deponeerde. Onder die vlag laat het eigen transportbanden onder licentie produceren en beschikt daarvoor ook over een eigen labo. Het nam hiervoor enkele ex-werknemers in dienst van een bedrijf uit Gent dat recent de deuren sloot.

Narviflex viert zijn 20-jarige bestaan met een feest voor het personeel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer