Nieuws Kempen Nederlandse topmanager naar Novatech International

Nederlandse topmanager naar Novatech International

Nederlandse topmanager naar Novatech International

Sjef Christiaansen

Sjef Christiaansen

De Nederlander Sjef Christiaansen wordt Chief Strategy Officer bij Novatech International met hoofdzetel in Olen. Novatech is vooral bekend als ontwikkelaar en producent van TEC7, veel gebruikte producten in de bouw. Het bedrijf is vandaag actief in 25 landen wereldwijd en creëert naast TEC7 ook Novatio, BIKE7 en GREEN7 als belangrijkste productgamma’s.

Sjef Christiaansen (49)) werkte van 2002 tot 2015 voor het Nederlandse Bison International BV, marktleider in diverse DIY-markten met het merk Bison en in de professionele markt met het merk Griffon. Bij Bison was hij eerst vier jaar director product supply organisation. Daarna negen jaar managing director waarbij hij het bedrijf sterk liet groeien in de professionele en de consumentenmarkt. In 1988 startte Christiaansen zijn internationale carrière bij het Nederlandse De Ster Group (in-flight catering producten en diensten). In 2002 verliet hij dat bedrijf als vice president operations.

CEO Bert Vissers: “Sjef Christiaansen is een topmanager met een internationale ervaring in sales, marketing, supply chain en general management. Hij gelooft in het creëren van de ideale werkomstandigheden waarbinnen mensen maximaal hun talenten kunnen ontplooien. En zo ontstaat er duurzame groei voor de onderneming. Die visie sluit naadloos aan bij de cultuur van Novatech International NV.”

Nieuwe fase
Novatech International NV is klaar om de volgende stap te nemen in een ambitieus internationaal expansiescenario. Met een CSO als Sjef Christiaansen kiest het bedrijf voor een strategische meerwaarde in netwerk, concurrentiepositie en internationale business development. Bovendien brengt Christiaansen belangrijke zakelijke know-how mee over de sector en de industrie in het algemeen. Het ligt daarom in de lijn der verwachtingen dat Christiaansen een nieuwe fase voor Novatech International NV inluidt waarin het bedrijf op zoek gaat naar nieuwe afzetmarkten en productinnovaties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer