Nieuws Kempen NettStaff voorziet fikse groei vanuit de Kempen

NettStaff voorziet fikse groei vanuit de Kempen

NettStaff voorziet fikse groei vanuit de Kempen

HERENTALS – NettStaff, een van oorsprong Nederlands uitzendbureau heeft zopas in Herentals een eerste Belgische vestiging geopend en is al op zoek naar 100 extra installatietechniekers. NettStaff werkt specifiek met mensen met een technisch profiel en laat zich kenmerken door een sterk engagement naar de uitzendkrachten.

NettStaff heeft al 15 vestigingen in Nederland en zo’n 1.000 werknemers/uitzendkrachten. Sinds dit jaar is het ook actief in België, als zelfstandige vennootschap. Het bedrijf neemt een unieke plek in binnen de intermwereld. NettStaff werkt uitsluitend met uitzendkrachten in elektro- en installatietechnieken, zoals bijvoorbeeld loodgieters. Daarnaast werkt het bedrijf vanuit het concept om de uitzendkracht centraal te stellen.

Begeleiding

“Wie hier start, krijg meteen werkkledij en materiaal om zijn job te kunnen uitoefenen. Ook een auto en tankkaart zijn binnen handbereik, “vertelt directeur Raimond de Schepper. “Daarnaast hebben we altijd oog voor persoonlijke noden. Is er bijvoorbeeld een alleenstaande vader, die geregeld om 16u thuis moet  zijn voor de kinderen, dan proberen hem zodanig in te plannen dat dit mogelijk is. Of bij mensen die ergens in het leven een afslag hebben gemist en moeilijk weer helemaal kunnen aanpikken, kijken we naar wat wel past Zo ontstaat een sterk wederzijds engagement.”

NettStaff beperkt zich bewust tot uitzendkrachten in de hierboven genoemde technische profielen. In die materie heeft het bedrijf expertise opgebouwd, zodat het heel gerichte vragen kan stellen aan medewerkers en klanten en dus telkens de juiste mensen kan uitsturen.

Bereikbaar

In Link 21 in Herentals heeft NettStaff enkele maanden geleden zijn eerste Belgische vestiging geopend. “We hebben de Kempen uitgekozen, omdat je hier nog zaken kan doen op basis van gezond verstand”, stelt Raimond de Schepper. “Tegelijk kan je van hieruit nog redelijk wat plaatsen bereiken. Vanuit Herentals geraak je in het verkeer van vandaag toch nog redelijk vlot tot aan Antwerpen, en ook tot in Turnhout, Hasselt, of Aarschot.”

Groei

NettStaff heeft de ambitie om ieder jaar één bijkomende vestiging in België te openen. Voor het eerstkomende nieuwe kantoor kijkt het bedrijf nu naar een locatie ergens tussen Antwerpen en Brussel.

De vestiging in Herentals stelt op dit moment een 40-tal mensen te werk. Maar het uitzendkantoor is in 2020 nog op zoek naar 100 bijkomende installatietechniekers.

Bring a friend

Om die zoektocht een boost te geven, lanceert NettStaff een apart initiatief: de Bring-a-friend-campagne. Deze actie beloont iedereen die een technisch opgeleid profiel voorstelt aan NettStaff. Als die technicus minstens drie maanden aan de slag gaat bij Nettstaff, krijgt de tussenpersoon 250 euro. De technieker zelf kan rekenen op goede begeleiding, een persoonlijke benadering, een goed loon en gezinswagen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.