Nieuws Kempen Netwerkevent 7in1 pakt uit met twee primeurs

Netwerkevent 7in1 pakt uit met twee primeurs

Netwerkevent 7in1 pakt uit met twee primeurs

Voka Kempen Midden teamHet jaarlijks netwerkevent van Voka Kempen Midden, het 7in1 event, …, pakt op 23 oktober uit met twee primeurs. Zo zal Steven Van Belleghem zijn eerste keynote brengen over zijn spiksplinternieuwe boek dat de dag tevoren gelanceerd wordt. Daarnaast zal voor het eerst op een Voka-Kempen event een live coverband met ondernemers een muziekoptreden brengen.

„We mikken op ondernemers en studenten voor een gezellige vernieuwende netwerkmix”, zegt Koen Van den Brande van Sita en tevens voorzitter LON Voka Kempen Midden. Voka Kempen Midden is het Lokaal Ondernemersnetwerk van Voka Kempen voor de stad Turnhout en de gemeenten Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout, Ravels en Vosselaar.

„Onze keynote spreker is niemand minder dan Steven Van Belleghem, de onbetwiste goeroe op het vlak van social media, digitale marketing en conversation management. De dag voor ons event verschijnt zijn nieuwe boek “When Digital becomes Human”. Het 7in1 event krijgt dus de absolute primeur van de auteur als keynote over het boek. En de tweede primeur en goede reden waarom je het 7in1 event niet mag missen, is het optreden van de Touristils. De Touristils zijn een rock-coverband met een aantal managers en directeurs van Janssen Pharmaceutica, waaronder Ludo Lauwers. Voor het eerst brengen we live muziek, gebracht door ondernemers, op een VOKA evenement. Njam TV kok Nicolas Nuyens zal opnieuw de catering verzorgen.”

Alle informatie en inschrijven via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer