Nieuws Kempen Netwerkwandeling met ondernemers uit Beerse

Netwerkwandeling met ondernemers uit Beerse

Netwerkwandeling met ondernemers uit Beerse

Ondernemend Beerse heeft eindelijk weer het vooruitzicht op een activiteit met lokale ondernemers. Donderdag organiseert de vereniging een netwerkwandeling, zodat ondernemers opnieuw verhalen kunnen uitwisselen en zich kunnen verbinden met elkaar.

“In normale tijden organiseren wij netwerkhappenings voor lokale ondernemers in een ongedwongen sfeer, zoals ondernemerscafé’s, bedrijfsbezoeken, … en één groot jaarevent”, vertelt bestuurslid Katty Proost. “Het afgelopen jaar hebben wij helaas niets kunnen organiseren, maar gelukkig is er opnieuw perspectief. De netwerkwandeling die we in oktober 2020 gepland hadden in Beerse mag nu eindelijk doorgaan.”

Op donderdagochtend 24 juni is Ondernemend Beerse te gast bij Plantrent, het bedrijf van Stijn Goethals. De deelnemers vertrekken er voor een volledig coronaproof wandeling. “Bij het onthaal drinken we eerst een kop koffie, en dan vertrekken we voor een tocht van 6 km door de mooie, bosrijke omgeving van Beerse. Onderweg houden we een culinaire stop met hapjes, aangeboden door Oh Veggie Day!. En eindigen doen we weer bij Plantrent, met lekkere koeken van bakkerij Walbers.”

Wie interesse heeft om deel te nemen, kan tot vanavond inschrijven op de website van Ondernemend Beerse.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer