Nieuws Kempen Nieuw leven in de discotheek

Nieuw leven in de discotheek

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over

Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen. De nieuwe NV Highstreet zal de uitbating op zich nemen. Ze plannen er een evenementenhal van te maken waar plaats is voor 2.000 bezoekers.

Van Ostaijen gaf de uitbating van zijn discotheek Hightstreet al enkele jaren uit handen, maar hij bleef eigenaar van het gebouw. De laatste eigenaar legde in september de boeken neer, en de toekomst van de danstempel zag er even somber uit.

Veel ge├»nteresseerden deden de telefoon van Van Ostaijen rinkelen, maar hij wilde dat Highstreet zijn plaats in het uitgaansleven zou behouden. “Toen ik het aanbod van de nieuwe investeerder kreeg, was dat een geschenk uit de hemel”, zegt Van Ostaijen in Het Nieuwsblad. Zelf blijft hij ook actief binnen de nieuwe NV, samen met Paul De Ridder. De naam van de investeerder blijft voorlopig geheim.

NV Highstreet wil de jeugd van Hoogstraten blijven aanspreken met een nieuw uitgaanscentrum. Om dit te faciliteren, kocht het bedrijf 5 taxibusjes aan om bezoekers veilig naar huis te brengen. De binnenkant van Highstreet is al volledig gestript, maar aan de buitenkant wordt niet geraakt. Er komt ook een groter podium van 30 m2 en de verdieping wordt een VIP-ruimte. “Het nieuwe podium maakt het mogelijk om grotere namen naar Hoogstraten te krijgen. Er zijn niet veel zalen voor 2.000 bezoekers in de ruimte regio. De ligging is ook ideaal, met een goede verbinding met Antwerpen en vlakbij de Nederlandse grens.”

De nieuwe Highstreet zou naar verwachting eind dit jaar openen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer