Nieuws Kempen Nieuwbouw Sterkens Security is visitekaartje voor beveiligingsbedrijf

Nieuwbouw Sterkens Security is visitekaartje voor beveiligingsbedrijf

Nieuwbouw Sterkens Security is visitekaartje voor beveiligingsbedrijf

BEERSE – Beveiligingsspecialist Sterkens Security is verhuisd van Oostmalle naar Beerse. Het nieuwe onderkomen is een mooi voorbeeld van hoe de firma werkt.

Sterkens Security ontstond 35 jaar geleden en bevond zich sinds 2000 in Oostmalle. “Ondanks enkele verbouwingen was dat pand op den duur echt te klein”, vertelt zaakvoerder Roel Sterkens. “Daarom hebben we een nieuwbouw gezet op een stuk grond van 5.000 vierkante meter in Beerse. We werkten samen met verschillende Kempense aannemers, waaronder Drooghmans uit Balen voor de witte glasgevel, BOA Interior uit Tielen voor de interieurwerken en Pglas uit Tielen voor de glaswanden.” Het team van Sterkens ontfermde zich over het volledige ontwerp en de coördinatie van de werken, net zoals het voor de klanten doet.

Dankzij onder meer led-verlichting, een warmtepomp en zonnepanelen is de nieuwbouw bijna-energieneutraal. “De volledig glazen buitengevel geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Aan het plafond van onze kantoren werd een akoestisch doek gespannen om het geluid te optimaliseren. En uiteraard is ons eigen gebouw perfect beveiligd met onder meer motorsloten, hoge resolutie camerabewaking en een uitgebreid branddetectiesysteem.”

Tijdens de lockdown is de planningsdienst van Sterkens Security op halve kracht blijven werken. “Alle techniekers konden aan het werk blijven voor de grote projecten. Zo beveiligden we gebouwen op de luchthaven in Zaventem en in de haven van Antwerpen.” Sterkens heeft 25 medewerkers in dienst.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.