Nieuws Kempen Nieuwe algemeen directeur voor Lidwina Stichting

Nieuwe algemeen directeur voor Lidwina Stichting

Nieuwe algemeen directeur voor Lidwina Stichting

Patrick Nelissen OKPatrick Nelissen vervoegt vanaf 1 november 2014 de rangen van de Lidwina Stichting en zal vanaf januari 2015 algemeen directeur worden. Hij zal in die hoedanigheid de fakkel overnemen van Eddy Jennen die vanaf dan directeur Business Development wordt.

Patrick Nelissen was voordien algemeen directeur BEWEL, Beschermde Werkplaatsen Limburg, met meer dan 1700 werknemers in 10 vestigingen in de ganse provincie Limburg.  Hij zal instaan voor de dagelijkse leiding.

Eddy Jennen zal als directeur Business Development op zoek gaan naar toegevoegde waarde voor de Stichting vanuit een klanten-, markt- en public relationsbenadering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer