Nieuws Kempen Nieuwe brand identity op komst voor Ijsboerke

Nieuwe brand identity op komst voor Ijsboerke

Foto: Linkedin

Nieuwe brand identity op komst voor Ijsboerke

Ijsboerke heeft haar winkel in Wijnegem Shoppingcenter volledig vernieuwd. De gekende ijsfabrikant uit Tielen zet er de ijstoog nog centraal, maar kiest ook voor een ruimer assortiment om bezoekers nog meer te doen watertanden. De nieuwe shop is ineens een voorbode van de nieuwe brand identity van Ijsboerke.

 

Een lekker stukje Kempen in Wijnegem is in een volledig nieuw kleedje gestoken. “De ijstoog blijft uiteraard een eyecatcher in de vernieuwde shop. Daarnaast breidt het assortiment verder uit. Zo is er een ruime keuze aan toppings, waaronder cookie dough, en zijn er enkele nieuwigheden, zoals koffie, donuts, smoothiebowls en verse sapjes”, aldus het Tielense bedrijf. “En je kan nu ook bij IJsboerke terecht voor ijs- en freakshakes.”

“Met de nieuwe uitstraling van onze shop tonen we al een tipje van de sluier van IJsboerke’s nieuwe brand identity die binnenkort gelanceerd wordt”, zegt Stephanie Van Hooghten, operational shop manager. “We dromen stiekem ook al van de opening van nieuwe vestigingen in de nabije toekomst.”

Naast een uitgebreid aanbod aan lekkernijen vind je ook een kleurrijke selfiewall aan de take-away-shop in Wijnegem. Bezoekers die een foto maken met  deze achtergrond, krijgen misschien een traktatie van IJsboerke.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.