Nieuws Kempen Nieuwe carrosserie afdeling van Groep Peeters wordt een autolabo

Nieuwe carrosserie afdeling van Groep Peeters wordt een autolabo

Nieuwe carrosserie afdeling van Groep Peeters wordt een autolabo

HERENTALS Groep Peeters, bekend als autogarage voor onder meer Jaguar en Land Rover heeft geïnvesteerd in een gloednieuwe carrosserie-afdeling. Achter de showrooms van deze merken aan de Herenthoutseweg bouwde de garagegroep een modern carrosseriegebouw. Het herbergt verscheidene high tech-installaties en een geavanceerde verfafdeling.

Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan de “carrosserie” nieuwe stijl maar vanaf juli is de autowerkplaats volledig operationeel. Het nieuwe complex is niet zichtbaar vanop de straat. Het is te vinden achter de showrooms van Groep Peeters. Bij het ontwerp is veel aandacht gegaan naar licht en ergonomie voor de medewerkers. De verf- en spuitafdeling heeft iets weg van een labo. “Hier kunnen we alle mogelijke kleuren samenstellen. Originele en zelfs zeldzame autokleuren worden hier tot in de finesses uitgelezen om nadien opnieuw te worden samengesteld. Dat mogen we behoorlijk uniek noemen”, stelt Groep Peeters. In de carrosserie wordt gewerkt met de beste verfmaterialen van Glasurit, zowat de actuele en uitgebreide kleureninformatietool uit het internettijdperk.

Met deze investering van ruim 1 miljoen euro wil Groep Peeters resoluut de hoogste standaarden in de branche behalen. Alle reparaties gebeuren in nauw overleg met de klant en worden begeleid door de dienst aftersales. De garagegroep zal het nieuwe atelier inzetten voor zijn merken Jaguar en Land Rover, KIA en DAF Trucks.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer