Nieuws Kempen Nieuwe fitnessclub opent de deuren in Mol

Nieuwe fitnessclub opent de deuren in Mol

Nieuwe fitnessclub opent de deuren in Mol

MOL – Op de sportsite Den Uyt in Mol zwaaien dit weekend de deuren open van Mooze, een lifestyle sportclub die in Limburg al 3 succesvolle vestigingen uitbaat. De investering in het pand van 1.100 m2 bedraagt maar liefst 1,1 miljoen euro. Valerie Jamaer, één van de nieuwe aandeelhouders van Mooze, zal de sportclub met wellnessfaciliteiten in Mol gaan runnen.

De nieuwe sportzaal is gelegen naast het zwembad dat eerder dit jaar de deuren opende op Den Uyt. De club is verspreid over 2 verdiepingen en kijkt uit over de natuur en het buitenzwembad. “We zetten maximaal in op beleving en resultaat”, zegt zaakvoerder Rob Simons. “Dat doen we onder meer met onze wellness-ruimte en met de eGym, een grote, functionele zone voor circuit-training.”

In de pre-sale hebben zich al 200 nieuwe leden gemeld. Het streefcijfer is een club met 1.500 regelmatige sporters. De vestiging in Mol, die 1,1 miljoen euro heeft gekost, zal worden geleid door Valerie Jamaer. Ze is kinesiste van opleiding en zal vanuit die ervaring waken over de kwaliteit van de begeleiding. De nieuwe manager is trouwens ook ingestapt als mede-aandeelhouder bij Mooze.

Dit weekend worden de deuren voor het eerst geopend voor een kennismaking. Vanaf maandag rollen dan de eerste zweetdruppels over de vloer. De club zal 7/7 open zijn van 6 uur ’s morgens tot middernacht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer