Nieuws Kempen Nieuwe locatie voor Pro4Paws

Nieuwe locatie voor Pro4Paws

Nieuwe locatie voor Pro4Paws

GEEL – Pro4Paws dat orthopedie verzorgt voor dieren, verhuist naar een nieuwe en grotere locatie. Het bedrijf was nu nog gevestigd in de woning van oprichtster Liesbet Diestelmans, maar daar werd het wat te klein.

Pro4Paws is vijf jaar geleden opgericht door Liesbet Diestelmans. Ze deed dit vanuit haar combinatie van expertise op het gebied van orthopedie en dierenzorg. Orthopedie zorgt voor braces, rolwagens,… en allerlei andere hulpmiddelen die helpen bij mobiliteit. Honden, katten, konijnen,.. zijn dieren die bij Pro4Paws terecht kunnen als ze een extra steuntje bij het wandelen nodig hebben.

Het bedrijf werd gevestigd op het thuisadres van Liesbet. Het atelier voor al het maatwerk en het maken van de rolwagens werd gevestigd in de kelder. Consultaties hield Liesbet in de keuken.

Omdat het bedrijf in vijf jaar veel is gegroeid, werd het tijd om uit te breiden. Het atelier in de kelder en de keuken werden wat te klein. Liesbet Diestelmans onderzocht enkele mogelijkheden, zoals het plaatsen van een container in de tuin en het huren van een pand. Toen er vlakbij een pand te koop kwam te staan, was de beslissing snel genomen: Pro4Paws zou een paar honderd meter verder in de straat haar eigen praktijk krijgen.

Tijdens de lockdown heeft Liesbet met haar man en hun 2 dochters veel en hard gewerkt aan het nieuwe project. Dat maakte dat na de lockdown de consultatieruimte op het nieuwe adres al in gebruik werd genomen. Aan het atelier was toen nog wat werk. Dat is nu ondertussen ook zo goed als klaar, dus eind oktober kan het atelier verhuizen van de kelder van Liesbets huis naar het nieuwe Pro4Paws-pand. Voortaan is de dieren-orthopedie praktijk te vinden aan de Olenseweg 55 in Geel.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer