Nieuws Kempen Nieuwe locatie voor The Business Assistant

Nieuwe locatie voor The Business Assistant

Nieuwe locatie voor The Business Assistant

The Business Assistant krijgt een ruimer kantoor, en verhuist van Lille naar Wechelderzande. Het bedrijf is in oktober overgenomen door Ine Hermans van Square1Translations. De kruisbestuiving tussen beide bedrijven zorgde al snel voor groei.

Sinds de overname is er heel veel werk verricht, en kon Ine al 1 extra medewerker aanwerven. In totaal werken er 10 mensen in de bedrijven van Ine Hermans. “Ik heb sinds de overname alle klanten van The Business Assistant persoonlijk bezocht, en hier onze vertaal- en verhaaldiensten aangeboden, en iedereen reageert positief. Door de synergie kunnen we verder groeien.”

Square1Translations heeft zijn kantoor in Beringen, en The Business Assistant heeft in Lille zijn kantoor. Onze diensten zijn verankerd in 2 provincies. ”

“Voor mij is dit echt een droom die werkelijkheid wordt. Ik wilde altijd al een grote zaak uitbouwen. Met de overname wilde ik de diensten van beide bedrijven in elkaar laten overvloeien. Enkele maanden later kan ik zeggen dat we geslaagd zijn in ons opzet.”

In het nieuwe pand in Wechelderzande is meer ruimte dan in Lille. “Het is handig, omdat we zo kunnen voldoen aan de coronamaatregelen, en omdat het bedrijf nog in volle groei is. Voorspelling is dat als ze zo blijven groeien, dat er nieuwe mensen bij zullen komen.”

“Iedereen zei vroeger al tegen mij: Ine, jij bent een strever. Vandaag vind ik dit een echt compliment, want dit heb je als ondernemer nodig.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.