Nieuws Kempen Nieuwe naam voor Turnhoutse aannemer

Nieuwe naam voor Turnhoutse aannemer

Frans Versmissen

Nieuwe naam voor Turnhoutse aannemer

De gekende Turnhoutse aannemer ‘Algemeen Bouwbedrijf Huybregts-Reynders’ gaat vanaf nu door het leven als ABHR. De naamsverandering laat het bedrijf toe eenvoudiger  en herkenbaarder de markt verder te veroveren. Het onderstreept de no-nonsense aanpak van het bedrijf. Ook het logo kreeg een make-over, met een knipoog naar Turnhout.

“De laatste jaren heeft ons aannemingsbedrijf niet alleen een sterke groei, maar ook een serieuze omwenteling meegemaakt”, beseft bestuurder Frans Versmissen. “Ons bedrijf heeft steeds gestaan voor klare, duidelijke taal en een no-nonsense aanpak. We vonden het tijd dat onze naam deze waarden weerspiegelde. Vandaar de switch naar ABHR. Het is eenvoudiger en minder verwarrend.”

Samen met de nieuwe firmanaam kreeg ook het logo een opfrissing. “In onze vorige logo’s kwam ook Turnhouts hert voor. Die verwijzing naar onze bakermat hebben we gehouden,” aldus Versmissen.

Het bouwbedrijf is al decennialang een vaste waarde in de Kempense bouwwereld. De geschiedenis gaat terug tot 1965. Toen vond de stichter van het bedrijf, Louis Huybregts, onderdak voor zijn beginnende schrijnwerkerij in de schuur van A. Reynders. Sindsdien heeft de firma vele veranderingen doorgemaakt, maar de naam van het huidige bouwbedrijf bleef – sinds de oprichting van de vennootschap in 1990 – steeds dezelfde.

De nieuwe naam moet ABHR helpen in de ambitie om de bestaande activiteiten in de provincie Antwerpen en daarbuiten nog verder uit te bouwen. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de residentiële nieuwbouw en richt zich in deze markt voornamelijk op projectontwikkelaars en investeerders. Daarnaast kunnen ook particuliere klanten bij ABHR terecht voor complexe verbouwingen en interieurinrichtingen. In beide bedrijfstakken kan de firma rekenen op haar nevenfirma’s uit de Groep Versmissen.

“Door onze sterke groei zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mensen,” besluit Frans Vermissen. “Met deze naamsverandering willen wij ook aan de buitenwereld laten zien dat wij een bedrijf in volle beweging zijn. De nieuwe naam kan ons helpen om nieuwe medewerkers te vinden die zoeken naar een moderne werkgever met ambitie. Er zijn heel wat vacatures, maar ook open sollicitaties zijn welkom.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.