Nieuws Kempen Nieuwe projectoproep van Lokaal Fonds

Nieuwe projectoproep van Lokaal Fonds

Nieuwe projectoproep van Lokaal Fonds

Stichting Lokaal Fonds, Compartiment Mol, lanceert een nieuwe oproep voor innoverende en duurzame ideeën, die een financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken. Hiermee wil Lokaal Fonds lokale handelaars en ondernemers vooruit helpen. Geïnteresseerden kunnen op 8 november een online infomoment volgen.

Van 21 oktober tot en met 30 november 2021 kan iedereen met een vernieuwend idee een project indienen bij het Lokaal Fonds, Compartiment Mol. Met de derde oproep van het Compartiment Mol, wil het Lokaal Fonds projecten ondersteunen die lokale handelaars en ondernemers vooruit helpen. Voorwaarde is wel dat het project duurzaam én innovatief is.

Samenwerking met lokale ondernemers stimuleren, werkgelegenheid scheppen of bijdragen aan circulaire economie zijn belangrijke basisvoorwaarden. Wie interesse heeft, kan alle informatie, voorwaarden en aanvraagformulieren terugvinden op de website van Lokaal Fonds. Op 8 november 2021om 20.00u organiseert het Uitvoerend Comité Mol een online infomoment, waar je vooraf voor moet inschrijven.

Het Lokaal Fonds werd opgericht in 2016 om lokale meerwaardeprojecten binnen Dessel en Mol te ondersteunen. Het Lokaal Fonds is één van de voorwaarden voor het bergingsproject voor laag- en middelactief radioactief afval in Dessel. Sinds 2018 werden al verschillende projectoproepen gelanceerd in Dessel en in Mol, en kregen al tientallen lokale verenigingen en individuen steun toegekend voor bepaalde projecten. Alle informatie kan je terugvinden op www.lokaalfonds.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.