Nieuws Kempen Nieuwe showroom voor De Backer haarden

Nieuwe showroom voor De Backer haarden

Nieuwe showroom voor De Backer haarden

De Backer Haarden heeft een nieuwe showroom geopend langs de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Het bedrijf verhuist zijn toonzaal van de pop-up villa naar de nieuwe stek.

De Backer Haarden is een van de grootste spelers van ons land in deze sector met een jaarlijkse verkoop van ongeveer 700 haarden. Na de plotse dood van de vorige eigenaar kwam het bedrijf in 1982 in de handen van de familie Wagemans. Paul Wagemans, die al sinds 1964 werkte Sierschouwen De Backer, nam toen samen met zijn vrouw het bedrijf over en maakte een doorstart. Jammer genoeg overleed ook hij enkele maanden later.

In 1994 werd een eerste grote showroom geopend in Heist-op-den-Berg. In 2007 nam Dave Wagemans de fakkel over en bouwde Sierschouwen De Backer uit tot het bedrijf dat we nu kennen. Naast de gloednieuwe showroom die het voorbije weekend opende, heeft het familiebedrijf ook nog een vestiging in Lille.

In de nieuwe showroom van 480 vierkante meter worden de haarden getoond in sfeerboxen die ingericht zijn in een bepaalde stijl zodat klanten een beeld krijgen van hoe het er bij hen thuis zou kunnen uitzien. In het gebouw zijn ook kantoren en een nieuw magazijn gevestigd, samen goed voor nog eens 1.000 vierkante meter op de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping is er een coworking plek voorzien voor zeven mensen. Daarvoor wordt samengewerkt met Bar d’Office. Tenslotte is er ook nog ruimte voor opleidingen of productvoorstellingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.