Nieuws Kempen Nieuwe vennoot bij A3 Accountants

Nieuwe vennoot bij A3 Accountants

Nieuwe vennoot bij A3 Accountants

A3 Accountants uit Arendonk verwelkomt Jennyfer Van Thillo als nieuwe vennoot in het bedrijf. Jennyfer was al langer een toegewijd accountant binnen het team en sinds augustus 2021 loodst ze A3 Accountants samen met de drie andere vennoten een nieuw tijdperk in.

Heuglijk nieuws na een pittig coronajaar waarbij A3 Accountants het beste van zichzelf gaf om ondernemers optimaal bij te staan op boekhoudingkundig vlak. Gecertificeerd fiscaal accountant Jennyfer Van Thillo mag zich voortaan vennoot noemen. “Met haar 15 jaar ervaring is Jennyfer een waardevolle aanvulling op wat wij met ons kantoor voor ogen hebben. We delen dezelfde visie op vlak van service en accountancy. Een mooie kruisbestuiving dus. Deze stap sterkt ons om voor ons cliënteel verder het verschil te maken”, aldus medevennoot Wim Iemants.

Het was Walter Iemants die het bedrijf in 1978 oprichtte. Samen met Martin Claes, het ganse team en later derde vennoot Wim Iemants deed hij het tot een vooraanstaand accountancy- en boekhoudkantoor uitgroeien. Ontelbare eenmanszaken, kleine zelfstandigen, kmo’s en grotere bedrijven met name uit de Kempen, vonden hun weg naar A3 Accountants. Inmiddels is het kantoor grondig vernieuwd. En de toekomst lonkt.

“Ik denk graag mee vooruit, in termen van mensen, expertise en service. De ingeslagen weg van digitalisering zullen we verder bewandelen. Het creëert kansen, zoals meer tijd en ruimte voor bijkomende dienstverlening en proactief advies om onze klanten optimaal te kunnen helpen”, zegt Jennyfer Van Thillo zelf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.