Nieuws Kempen Nike creëert 580 nieuwe banen

Nike creëert 580 nieuwe banen

Nike creëert 580 nieuwe banen

Nike ELC Bert De DekenHet Europees Logistiek Centrum (ELC) van Nike in Laakdal en binnenkort ook in Ham moet 580 jobs invullen. Volgens jaar begint het bedrijf aan een grootscheepse wervingscampagne.

Een jaar geleden kondigde Nike al aan dat het 500 medewerkers zocht, onder meer voor het nieuwe logistieke centrum dat Nike in Ham bouwt. Daarmee is een investering van 24 miljoen euro gemoeid.

Nike stelt nu zijn ambities bij naar boven en zal zo’n 580 extra banen scheppen. “Het gaat om 535 voltijdse operationele functies, 38 teamcoaches en 10 areamanagers”, zegt personeelsverantwoordelijke Filip Peeters. “De banen zijn het resultaat van de aanhoudende groei van Nike in Europa.”

Ook Kurt Van Doninck van Nike ELC is tevreden. “Met deze uitbreiding vullen we onze organisatie aan met de nodige expertise zodat we een nog betere dienstverlening kunnen bieden aan onze klanten in Europa. Door de extra leidinggevende profielen kunnen we onze coachingscultuur verder versterken.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer