Nieuws Kempen Nike noemt atletiekpiste naar rolstoelatlete Marieke Vervoort

Nike noemt atletiekpiste naar rolstoelatlete Marieke Vervoort

Nike noemt atletiekpiste naar rolstoelatlete Marieke Vervoort

nikeDe atletiekpiste op het domein van sportkledinggigant Nike in Laakdal is omgedoopt tot Wielemie. Dat is de koosnaam van rolstoelatlete Marieke Vervoort. Zij werd er met een smoes naartoe gelokt en kreeg tegelijk de eer om een standbeeld te onthullen. Het kunstwerk stelt een rolstoel van een atleet voor maar ook de letter V van Vervoort en het logo van Nike is erin verwerkt. Het werd gemaakt door de Rillaarse kunstenaar Geert Vanhoovels.

“Ik wist van niets”, zegt de bekende atlete, die al verscheidene belangrijke wedstrijden won. “Ik werd thuis opgehaald om met Piet Den Boer een speech te gaan geven voor het management van Nike. Toen ik ertoe kwam, zag ik een heleboel familie en vrienden staan, samen met mensen van Nike. Pas ter plaatse kreeg ik te horen dat de atletiekpiste voortaan naar mij zou worden genoemd.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer